Duurzaam

Verantwoord ondernemen is duurzaam ondernemen

Ondernemen met aandacht voor gezondheid, natuur en milieu is geen tijdelijke trend meer. Ook Donna Italia neemt bewust hierin haar verantwoordelijkheid door haar producten te leveren in 100% recyclebaar plastic en door alleen maar te werken met pure en natuurlijke ingrediënten, vrij van conserveringsmiddelen, smaakmakers en suikers.

Dankzij onze shock freezing methode kunnen we ook zonder die toevoegingen verse, authentieke producten leveren.

 

Duurzaam transport

Donna Italia houdt zich niet alleen bezig met de duurzaamheid van haar producten, maar gaat nog een stapje verder. Zo worden de pizza’s in de vijf grote steden in geleverd in volledig elektrische Zero Emission voertuigen van eZE delivery.

 

Donna Italia is verantwoord leverancier van natuurlijke producten.

 

Duurzaam ondernemen doen we samen

In de horeca wordt jaarlijks 51.000 ton aan voedsel verspilt, daar moet verandering in komen vinden zowel wij als onze partners. Door de pizza’s slim te beleggen kan voedselverspilling op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier worden tegengegaan.

‘No Waste’, is daarom een slogan die wij graag gebruiken. We passen dit toe door met onze klanten in gesprek te gaan om te kijken welke toppings of ingrediënten bij andere maaltijden of producten vaak over blijven en adviseren om daarmee de pizza’s te beleggen.

Een ander voorbeeld is bijvoorbeeld om, wanneer het menu verandert, ook de toppings van de pizza’s aan te passen. Zo kun je blijven werken met middelen die je al voor handen hebt, zonder dat het extra invloed heeft op de inkoop.

 

Bio-industrie

En ook ons product zelf is uitermate geschikt voor het investeren in een duurzamere toekomst. Zo lenen onze pizza’s zich perfect voor het serveren van vegetarische gerechten en zijn onze focaccia’s zelfs 100% vegan.

Donna Italia is trotse sponsor van

Scroll to top